Hei.

Aika kuluu hitaasti kun toivoisi sen kuluvan nopeammin. Odottelen puhelinsoittoa yhdestä paikasta, työ sellaisesta. Jos pääsisin töihin voisin säästää. Minun tekisi mieli matkustaa talvella Thaimaahan. Olin siellä viime kesänä. Se paikka sopii minulle. Siellä on mukavia ihmisiä ja yhdessä paikassa on suomalainen baari jossa on minun maalaama taulu seinällä. Vesivärityö, hedelmäasetelma. Se on kuninkaan kuvan alapuolella kehyksissä. Se on minun ensimmäinen maalaus, ja olen aika ylpeä että se on päässyt noin hyvin esille.

Heräsin äskettäin. Näin pahaa unta siantaposta. Isällä oli kotona sika ja äitikin oli siellä. Elettiin kai vähän vanhaa aikaa, ja se sika piti teurastaa. Isä teurasti sen ja näin sitä teurastamiskohtaa uudestaan ja uudestaan. Pahinta oli kun se ei aina kuollut heti vaan kitui. Onneksi näin loppuyön mukavampia unia. Näin että minun ystävällä oli iso kuumailmapallo. Se laskeutui minun lähelle ja pääsin auttamaan sitä sen purkamisessa kuorma-autoon lavalle. Siinä oli kovasti työtä mutta sitä tehtiin ahkerasti ja radiosta tuli hauskaa ohjelmaa jota aina välillä kuunneltiin. Harmittaa oikein kun en muista niitä juttuja. Ne oli oikeastikin hauskoja, varmaan ihan unissani nauroin sängyssä.

En ole vielä syönyt aamiaista vaan heti avasin kaljapullosen. Välillä tuntuu hyvältä tehdä siten. Koska ei ole syönyt, tulee yhdestä pullosta hyvä olo heti. Samantapainen kun juo aamulla jos on hieman krapula. Tai jos silloin juo lasin kotiviiniä.

Olin eilen päivällä hieman kipeä. Tuntui kuumeiselta mutta se meni onneksi ohi. Juttelin hieman ircissä parin nettikaverin kanssa. Yksi kiva tyttö siellä oli vailla työpaikkaa kanssa, ja yritin etsiä sille netistä jotakin. Minusta tuntui että saatoin löytää sopivan. Jos se hakee sinne, uskon että saa paikan. Se työpaikka olisi mukavan matkan päässä jonka voi hyvin vaikka kävellä.

Minun mielestä tällä hetkellä on hyviä tv-sarjoja:

- Kylmäverisesti sinun
- Poliisi-tv
- Silminnäkijä
- Ajankohtaisohjelmat
- Dokumenttiprojekti

On muitakin mutta en nyt muista kaikkea. Jotkin jääkiekko-ottelut ovat jännittäviä, mutta esimerkiksi koripallo ei ole yhtään mielenkiintoista. Tai jos tulee lentopalloa, minulle tulee ensimmäiseksi mieleen että miksi se yleisö on mennyt sitä katsomaan? Onko siellä ehkä joku tuttu pelaamassa ja se on pyytänyt tulla katsomaan illan peliä? Minä en ainakaan osaisi innostua lentopallosta tai koripallosta. Jos jääkiekossa pelataan vaikka Ässät- Kalpa, ei sekään minua kiinnosta hirveästi mutta menisin sinne silti mieluummin kuin katsomaa käsipalloa. Jokin siinä kiinnostaa enemmän. Kai siksi ainakin, että olen itsekin luistellut ja ollut maalissa kun on pelattu kiekkoa. Olen aina vain pelannut luonnonjäällä ja pallolla. Jääkiekko-ottelussa viihdyttävämpää on tietysti sekin, että käytävällä saa ostaa kaljaa. Muissa palloilulajeissa ei ole oikein mitään. Ehkä vesipiste koulun käytävällä. Minua kiinnostaisi eniten katsoa jokin sellainen peli missä pelaa Suomen joukkue. Jos pelaa Ruotsia vastaan ei se ehkä ole parasta, sillä jos häviää, pettyy. Mutta jos pelaa esimerkiksi Itävaltaa vastaan, on mukavaa kun tulee paljon maaleja ja Suomi voittaa. Jos Ruotsi voittaa pelissä alan ajatella että ruotsinlaivalla nyt ruotsalaiset juhlivat ja herjailevat suomalaisille. Taas jos Venäjä, tulee mieleen että rajavartijat siellä ylpistyvät. Minua myöskin ärsyttää sisäpallolajeissa ne kviik kviik äänet jotka lähtee kengistä kun lattiaa vasten mennään. Siitä tulee mieleen ehkä koulun liikuntatunnit, ja se haju joka liikuntasalissa aina oli. Koulun keittiöstä kulkeutunut ruoan ja hienhajunsekoitus.

Terveisin Tulkku